Meal Dip

Image of the filling dip recipe by Les Belles Combinese
Ingredients

  • 1 tub (340g) temperate cream cheese
  • 375 ml (1½ cups) grated Tex-Mex cheese
  • 1 can (540 ml) chickpeas, rinsed and drained
  • 250 ml (1 cup) grated carrots
  • 15 ml (1 tbsp.) smoked paprika
  • Salt and pepper from the mill


Path to follow

  1. In a food processor, mix all the ingredients until you obtain a homogeneous texture and place in individual aluminum containers to place on the BBQ or on the campfire.
  2. When ready to serve, reheat the dip on the BBQ for 20 minutes over medium heat or 10 minutes over the campfire. Enjoy with vegetables or crackers.


For adventurers


Just before serving, add on top of the hot dip: 60 ml (¼ cup) pitted and sliced ​​Kalamata olives.

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15 min
4 tasses
20 min
Se congèle trois mois.

  • Ingredients

    • 1 pot (340g) de fromage à la crème tempéré
    • 375 ml (1½ tasse) de fromage râpé type tex-mex
    • 1 boite (540 ml) de pois chiches rincés et égouttés
    • 250 ml (1 tasse) de carottes râpées
    • 15 ml (1 c. à soupe) de paprika fumé
    • Sel et poivre du moulin
  • Preparation

    1. Dans un robot culinaire, mélanger tous les ingrédients jusqu’à obtenir une texture homogène et déposer dans des contenants individuels en aluminium à déposer sur le BBQ ou sur le feu de camp.
    2. Au moment de servir, réchauffer la trempette au BBQ pendant 20 minutes à feu moyen ou 10 minutes sur le feu de camp. Déguster avec des légumes ou des craquelins.

Pour les aventuriers

Au moment de servir, ajouter sur le dessus de la trempette chaude : 60 ml (¼ tasse) d’olives Kalamata dénoyautées et tranchées.

Réaliser en Batch-Cooking