Potato salad with dill

Image of the potato salad with dill recipe by Les Belles Combines
Ingredients

  • 10 to 12 small red potatoes with skin, cut into small dice of 1 cm x 1 cm
  • 60 ml (¼ cup) olive oil
  • Zest and juice of one lemon
  • 250 ml (1 cup) crumbled cooked bacon
  • 1 chopped red pepper
  • 2 chopped green onions
  • 250 ml (1 cup) grated fresh parmesan
  • 60 ml (¼ cup) fresh dill, chopped
  • Salt and pepper from the mill


Path to follow

  1. In a large cauldron, place the potatoes and a little salt. Cover with water and bring to a boil. Bake 15 minutes or until potatoes are tender.
  2. Drain and let stand 2 or 3 minutes. (Potatoes will release steam and absorb moist recipe ingredients more easily.)
  3. Place the potatoes in a large bowl. Add remaining ingredients and mix well.


For adventurers


Replace the parmesan with 500 ml (1 cup) of smoked gouda, cut into small cubes.

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15 min
4 à 6
15 min

  • Ingredients

    • 10 à 12 petites pommes de terre rouges avec pelure, coupées en petits dés de 1 cm x 1 cm
    • 60 ml (¼ tasse) d’huile d’olive
    • Le zeste et le jus d'un citron
    • 250 ml (1 tasse) de bacon cuit émietté
    • 1 poivron rouge haché
    • 2 oignons verts hachés
    • 250 ml (1 tasse) de parmesan frais râpé
    • 60 ml (¼ tasse) d’aneth frais, haché
    • Sel et poivre du moulin
  • Preparation

    1. Dans un grand chaudron, déposer les pommes de terre et un peu de sel. Couvrir d’eau et porter à ébullition. Cuire 15 minutes ou jusqu’à ce que les pommes de terre soient tendres.
    2. Égoutter et laisser reposer 2 ou 3 minutes. (Les pommes de terre rendront leur vapeur et absorberont plus facilement les ingrédients humides de la recette.)
    3. Déposer les pommes de terre dans un grand bol. Ajouter le reste des ingrédients et bien mélanger.

Pour les aventuriers

Remplacer le parmesan par 500 ml (1 tasse) de gouda fumé coupé en petits dés.

Réaliser en Batch-Cooking