Vitamin Beef Stew

Ingredients

  • 3 tbsp. olive oil
  • 450g beef bourguignon cubes
  • 1 chopped yellow onion
  • 3 cups butternut squash, cut into 1cm x 1cm dice
  • 1 carrot cut into small dice of 1cm x 1cm
  • 1 cup corn kernels
  • 2 minced garlic cloves
  • 1 liter of beef broth
  • 4 bay leaves
  • Salt and pepper from the mill

Preparation

  1. Preheat the oven to 375F.
  2. In an ovenproof saucepan, heat the oil over medium-high heat and cook the beef and onion for 3 minutes. Add salt and pepper to taste.
  3. Add the rest of the ingredients, scrape the bottom of the pan well to release the cooking juices.
  4. Cover and bake for 60 minutes or until beef is tender.

For adventurers:


Add ½ cup marinated pearl onions halfway through cooking.

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20 min
4
60 min
Se congèle trois mois.

  • Ingredients

    • 3 c. à soupe d’huile d’olive
    • 450g de cubes de boeuf à bourguignon
    • 1 oignon jaune haché
    • 3 tasses de courge butternut coupée en petits dés de 1 cm x 1 cm
    • 1 carotte coupée en petits dés de 1cm x 1cm
    • 1 tasse de maïs en grains
    • 2 gousses d’ail hachées
    • 1 litre de bouillon de boeuf
    • 4 feuilles de laurier
    • Sel et poivre du moulin
  • Preparation

    1. Préchauffer le four à 375F.
    2. Dans une casserole allant au four, chauffer l’huile à feu moyen-vif et cuire le bœuf et l’oignon pendant 3 minutes. Saler et poivrer au goût.
    3. Ajouter le reste des ingrédients, bien gratter le fond de la casserole pour dégager les sucs de cuisson.
    4. Couvrir et cuire au four 60 minutes ou jusqu’à ce que le bœuf soit tendre.

Pour les aventuriers

Ajouter ½ tasse d’oignons perlés marinés à mi-cuisson.

Réaliser en Batch-Cooking