pita pizza

Ingredients

  • 4 large pita breads
  • 125 ml (½ cup) sun-dried tomato pesto
  • 1 can 540 ml black beans, rinsed and drained
  • 2 chopped green onions
  • 1 container (200g) of well-drained mini bocconcini
  • 30 ml (2 tbsp.) olive oil
  • Salt and pepper from the mill


Path to follow

  1. Preheat the oven to 400F.
  2. Place the pitas on a non-stick baking sheet or one lined with parchment paper.
  3. Spread pesto on each bun and garnish with black beans.
  4. Add green onions and mini bocconcini.
  5. Bake for 15 minutes or until bocconcini is melted.
  6. Drizzle with olive oil, salt and pepper to taste.


For adventurers


Add 30 ml (2 tablespoons) of fresh basil just before serving.

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15 min
4
15 min
Se congèle trois mois.

  • Ingredients

    • 4 grands pains pitas
    • 125 ml (½ tasse) de pesto de tomates séchées
    • 1 conserve de 540 ml d’haricots noirs rincés et égouttés
    • 2 oignons verts hachés
    • 1 contenant de 200g de minis bocconcinis bien égouttés
    • 30 ml (2 c. à soupe) d’huile d’olive
    • Sel et poivre du moulin
  • Preparation

    1. Préchauffer le four à 400F.
    2. Déposer les pitas sur une plaque à cuisson antiadhésive ou recouverte de papier parchemin.
    3. Étaler le pesto sur chaque pain et garnir d’haricots noirs.
    4. Ajouter les oignons verts et les minis bocconcinis.
    5. Cuire au four pendant 15 minutes ou jusqu’à ce que les bocconcinis soient fondus.
    6. Arroser d’huile d’olive, saler et poivrer au goût.

Pour les aventuriers

Ajouter 30 ml (2 c. à soupe) de basilic frais au moment de servir.