Small coconut jars


Ingredients

  • 125 ml (½ cup) graham cracker crumbs
  • 60 ml (¼ cup) grated sweetened coconut
  • 30 ml (2 tbsp.) melted butter
  • 125 ml (½ cup) coconut milk
  • 1 package 250 g cream cheese, softened
  • Zest and juice of one lime
  • 60 ml (¼ cup) sugar
  • 2.5 ml (½ tsp) vanilla essence

Path to follow

  1. In a bowl, combine graham crumbs, coconut and butter.
  2. Place in the bottom of the 6 jars.
  3. In a large bowl, using an electric mixer, beat the coconut milk with the cream cheese, lime zest and juice, sugar and vanilla, until smooth .
  4. Spread this mixture over the graham cracker mixture.
  5. Store in the fridge.


For adventurers


Replace the graham crumbs with the same amount of Oreo cookie crumbs.

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10 min
6 pots de 125 ml
Se congèle trois mois.

  • Ingredients

    • 125 ml (½ tasse) de chapelure de biscuits Graham
    • 60 ml (¼ tasse) de noix de coco sucrée râpée
    • 30 ml (2 c. à soupe) de beurre fondu
    • 125 ml (½ tasse) de lait de coco
    • 1 paquet de fromage à la crème de 250 g, ramolli
    • Le zeste et le jus d’une lime
    • 60 ml (¼ tasse) de sucre
    • 2,5 ml (½ c. à thé) d’essence de vanille
  • Preparation

    1. Dans un bol, mélanger la chapelure Graham, la noix de coco et le beurre.
    2. Déposer dans le fond des 6 pots.
    3. Dans un grand bol, à l’aide du batteur électrique, fouetter le lait de coco avec le fromage à la crème, le zeste et le jus de lime, le sucre et la vanille, jusqu’à l’obtention d’une préparation homogène.
    4. Répartir ce mélange sur la préparation aux biscuits Graham.
    5. Conserver au frigo.

Pour les aventuriers

Remplacez la chapelure graham par la même quantité de chapelure de biscuits Oreo.

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